Zonnepaneel Reiniging.

Houdt uw rendement in topstaat door het reinigen van uw zonnepanelen. Reinigt u uw zonnepanelen al? Ja? Goed bezig! Nee? Waarom niet? Het niet reinigen van uw zonnepanelen zorgt er voor dat uw panelen vol komen te liggen met vuil wat van nature in de lucht zit.

Een schoon paneel levert meer op.

Een schoon paneel levert meer op en zo haalt u uiteraard meer rendement uit uw panelen. Laat uw panelen altijd professioneel reinigen. Alleen de juiste materialen zijn geschikt voor uw paneel. Gebruikt u kraanwater dan is er een grote kans aanwezig dat uw panelen op langere duur kunnen verkalken. Ook is het gebruik van een alledaagse borstel o.i.d. onverstandig. De borstels zijn vaak te hard of houd zand in de haren, dit veroorzaakt krassen en kan uw dure panelen permanent beschadigen. Ook neemt u wellicht het risico om onervaren de ladder op te gaan of zelfs uw dak te beklimmen.

Laat uw zonnepanelen reinigen door Goos dienstverlening. Dan bent u er zeker van dat het op een veilige en professionele manier gebeurt. Wij gebruiken alleen geschikte borstels die uw panelen niet bekrassen. Ook gebruiken we osmosewater.

Dit houdt in dat ons water gedemineraliseerd is dus ook vrij van kalk. Zo loopt u geen risico dat uw dure panelen beschadigd raken en heeft u er geen omkijken meer aan. Ook controleren we de staat van uw panelen. Wij adviseren u de panelen op jaarbasis 3 keer te laten reinigen, op die manier kun je 3% – 5% extra rendement behalen. Zonde om dat te laten liggen! De schoonmaakkosten verdienen zichzelf terug.